Home again..

Hemma igen då, varit hos mamma en massa härliga dagar =) har varit verkligen jätte super mys Theo är helt förälskad i sin mormor haha =P likaså i sin gammelmormor ^^,.
Vi har haft det toppen helt enkelt :).

Har myst o tatt de lungt o fått go mat.
Theo har varit jätte förkyld o sjuk han med kommande o gående feber o en hemsk hosta som bara blir värre.
Ringde ju HC förra veckan de sa typ bara att vi skulle avvakta några dagar o komma om de blev värre.
O ja de blev ju värre men då blev de ju även helg.

Imån ska vi ändå på bvc så får se vad de säger där då o förhoppningsvis är han bättre då =).
Han har ju 5 tänder nu och 3 till på G gud va fort det går sinnsesjukt fort.
O eftersom Theo var så täppt i näsan så vela han inte ha nappen när vi va hos mamma så han var utan den hela tiden vi var där så ja nu har han sliutat med napp =) sköönt de va ju inge krångel alls eftersom det var han själv som inte vela ha den =P.

Böckerna jag beställde innan ja åkte hämtade ja ut idag o guu va fina de va =D riktiga barnböcker med olika material man kan känna på o speglar o ja massa fan va spacade babyböcker är nu för tin =).

O jag längtar massvis till flytten som sker snart ska bli så skönt o förhoppningsvis blir det redan nu i slutet av mars =D då tjejen som bor i den vi ska ha vill flytta före men det får vi reda på näst nästa vecka spännande.
Ska börja packa lite ifrån köket imån då vi har sjuikt mycket saker som vi inte använder köksartiklar alltså så det kan ju ju packa ner så slipper man bli galen på att överfulla lådor ej går att stänga o saker som massa som rammlar ur skåp osv.
UNDERBART =).

O i veckan ska ja fixa mina betyg osv så man kan få börja studera så snart som möjligt förhoppningsvis redan i höst så ja får min gymnasiekompitens känns liiite sugigt att det bara fattas ett halvår av 3:an o att ja troligtvis lär läsa nå extra för att de ska bli fullt menar man syr knappast på komvux..

Jajja nu blir det go natt.

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0